Projektmenedzsment

Az egyesület szakemberei kedvezményes áron PÁLYÁZATÍRÁST ÉS ÜZLETI TERVEK KIDOLGOZÁSÁT VÁLLALJÁK az összes hozzá kapcsolódó egyéb tevékenységek elvégzésével együtt.
A pályázati felhívások közül a nagyobb előkészítést igénylő határmenti és Euro-régiós együttműködések, az európai csatlakozás felzárkózását támogató IPA programok, az Európai Unió és az Európa Tanács valamint az azok intézményei által kiírt támogatások pályázati anyagok elkészítését valamint a más külföldi, magyarországi és szerbiai alapok, alapítványok és minisztériumok által kiírt pályázatok szakmai részének elkészítését is vállaljuk.
Kis- és középvállalkozások, cégek számára a pályázatokhoz és a különböző hitelkérelmekhez szükséges üzleti tervek és a szükséges egyéb dokumentáció elkészítését is elvégzik szakembereink, akik már számos sikeres pályázattal és referencialistával is alá tudják támasztani szaktudásukat.
Amennyiben bizonytalan, hogy Önöknek mely forráslehetőség a legmegfelelőbb, ingyenes tanácsadással megkönnyítjük döntését.
Ne feledje, egy sikeres pályázattal cége, intézménye és szervezte előtt teljesen új perspektívák nyílhatnak meg!